• امروز : شنبه - ۲۲ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 11 January - 2025
کل اخبار 7485اخبار امروز : 2
18

معاون خانه صمت،معدن و تجارت ایران: شوک اقتصادی ناشی از کرونا کسب و کارها را تحت تاثیر قرار داد

  • کد خبر : 30096
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۶
معاون خانه صمت،معدن و تجارت ایران: شوک اقتصادی ناشی از کرونا کسب و کارها را تحت تاثیر قرار داد

پناهی زاده گفت: ۷۰ تا ۸۰ درصد درآمد اقتصادی بسیاری از واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی تا ابتدای اردیبهشت است اما متاسفانه شوک اقتصادی ناشی از کرونا همه کسب و کارهای بزرگ و خرد را تحت تاثیر قرار داد. برنامه “صبح و گفتگو” با موضوع سایه سنگین کرونا بر کسب و کارها و در ارتباط […]

پناهی زاده گفت: ۷۰ تا ۸۰ درصد درآمد اقتصادی بسیاری از واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی تا ابتدای اردیبهشت است اما متاسفانه شوک اقتصادی ناشی از کرونا همه کسب و کارهای بزرگ و خرد را تحت تاثیر قرار داد.

برنامه “صبح و گفتگو” با موضوع سایه سنگین کرونا بر کسب و کارها و در ارتباط تلفنی با مهندس محمدعلی عزیزمحمدی معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و مهندس بیژن پناهی زاده معاون خانه صنعت، معدن و تجارت کشور و دبیر کارگروه ویژه اقتصاد مقاومتی در بخش خصوصی از آنتن رادیو گفت و گو پخش شد.

پناهی زاده در آغاز با انتقاد از اینکه تدابیر ویژه برای ورود بیماری کرونا به ایران اندیشیده نشد گفت: تمام امورات و کارهای مردم از پروژه های عمرانی گرفته تا مدارس و دانشگاه ها و کسب و کارها متوقف شدند و یا به حالت نیمه تعطیل درآمدند.

معاون خانه صنعت، معدن و تجارت کشور افزود: ۷۰ تا ۸۰ درصد درآمد اقتصادی بسیاری از واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی مانند مبل، روشنایی، فرش، پارچه پرده از بهمن ماه تا ابتدای اردیبهشت است اما متاسفانه شوک اقتصادی ناشی از کرونا همه کسب و کارهای بزرگ و خرد را تحت تاثیر قرار داد.

وی همچنین گفت:۷ هزار دستفروش از میدان ونک تا بازار فقط در ایام نزدیک به عید ارتزاق می کردند و اینها کسانی بودند که از فروش روزانه خود اموراتشان را می گذراندند. سوال اینجاست که دولت در این شرایط برای کارگران روزمزد و سایر کسب و کارها چه تدبیری دارد؟ کارمند که در خانه می نشیند و حقوقش را هم می گیرد اما ۹۷ درصد بخش خصوصی و تولیدی در این شرایط زیان می کنند.

دبیر کارگروه ویژه اقتصاد مقاومتی در بخش خصوصی تأکید کرد: کمکهای دولت به اقشار آسیب پذیر باید فوری باشد و سریعاً اجرایی شود نه اینکه همه در خانه بمانند و هیچ درآمدی هم نداشته باشند.

پناهی زاده با بیان اینکه دولت باید یک بسته ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی را برای کمک به واحدهای اقتصادی تخصیص دهد گفت: عدم دریافت اصل سود برخی تسهیلات بانکی و عدم دریافت مالیات و نه صرفاً بخشودگی جرایم نیز در این شرایط ضروری است.

معاون خانه صنعت، معدن و تجارت کشور با تأکید بر لزوم نظارت بیشتر بر واحدهای تولیدی فعال در صنایع غذایی گفت: این واحدها با امنیت بهداشتی مردم سروکار دارند لذا باید آزمایشات و نظارت های لازم صورت گیرد.

همچنین در ادامه “صبح و گفتگو”، عزیزمحمدی بیان کرد: به گفته وزیر کار و رفاه اجتماعی در حال حاضر بسیاری از اقشار ضعیف جامعه در شرایط شیوع کرونا با مشکل اساسی مواجه شدند و از این رو تمهیداتی از جمله حدود سه هزار میلیارد تومان در قالب کمک بلاعوض و کمک به این افراد پیش بینی شده است.

معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: یکی از رسالت های ما تامین مواد ضدعفونی کننده و مواد بهداشتی و صنایع دارویی است که تلاش کردیم سرمایه درگردش این واحدها را در اسرع وقت و با هماهنگی بانکها تامین کنیم.

وی با اشاره به وجود بالغ بر سه میلیون واحد صنفی در کشور گفت: ۵ درصد این واحدهای صنفی در شهرکهای صنعتی مستقرند و حساسیت بسیار بالایی دارند.

عزیزمحمدی با اشاره به اینکه دولت برای بیمه و مالیات واحدهای اقتصادی تمهیداتی اندیشیده گفت: هماهنگی هایی با بانکها صورت گرفته تا واحدها در پرداخت اقساط بانکی اسفند و فروردین و اردیبهشت دچار مشکل نشوند.

معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهر اظهار کرد: سازمان برای حمایت از بخش خصوصی و رسیدن صدای آنها به دولت تشکیل شده کمااینکه امروز صنایع ما عمدتاً خصوصی اند و در جلسه روز گذشته هیئت مدیره قرار شد اقساط زمین واحدها را در اسفند و فروردین و اردیبهشت را بدون جریمه و حداقل به آخر بیندازند.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=30096

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.