همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر، بیش از ۳۴۰ طرح با سرمایهگذاری بالغ بر ۲۷۸ هزار میلیارد ریال تا پایان سال جاری در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور به بهره برداری میرسد.
به گزارش شاتا، در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۳۴۰ طرح با سرمایه گذاری بالغ بر ۲۷۸ هزار و ۱۲ میلیارد ریال و میزان اشتغالزایی ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر تا پایان سال جهش تولید در ۳۷۱ شهرک و ناحیه صنعتی کشور آماده افتتاح و بهره برداری است.
بیشترین تعداد طرح با ۵۰ مورد در استان خوزستان با مجموع اشتغال ۲۱۳۴ نفر و پس از آن به استانهای تهران و گلستان با ۳۱ طرح به ترتیب با اشتغالزایی ۲۱۹۰ نفر و ۷۴۲ نفر تعلق دارد.
همچنین بیشترین حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۱۵۸ هزار میلیارد ریال مربوط به استان خوزستان و پس از آن استانهای خراسان رضوی با سرمایه گذاری افزون بر ۳۰ هزار میلیارد ریال و اصفهان با سرمایه گذاری بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال است.
از این تعداد طرحها، ۳ طرح با سرمایه گذاری مشترک داخلی بالغ بر ۴۹ هزار میلیارد ریال و خارجی افزون بر ۶۳۵ میلیون دلار، ۲۱ میلیون یورو و یک میلیون یوان و میزان اشتغالزایی ۷۹۳۰ نفر با مشارکت سرمایه گذاران خارجی در استانهای اصفهان، خراسان رضوی و خوزستان افتتاح میشود.
این گزارش همچنین حاکی است، همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر، ۴۰۱ پروژه عمرانی نیز با سرمایه گذاری بالغ بر ۸ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال تا پایان سال جاری در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور به بهرهبرداری میرسد.
احداث شهرک یا ناحیه صنعتی، احداث ساختمانهای اداری، نگهبانی و آتش نشانی، احداث پل، تقاطع غیرهمسطح، سردر، خط انتقال و شبکه توزیع آب، برق، گاز، مخابرات و فیبر نوری، منبع زمینی، اتصال شبکه پساب تصفیهخانه به شبکه توزیع آب فضای سبز، زیرسازی و جدول گذاری و آسفالت معابر، شبکه روشنایی معابر، دفع آبهای سطحی، محوطه سازی و تکمیل معابر، تکمیل ورودی و خروجی، اجرای عملیات خاکی، نیروگاه خورشیدی، تصفیهخانه و شبکه جمعآوری فاضلاب، چاه آب، رنگ آمیزی جداول و زیباسازی فضای سبز و … بخشی از عناوین پروژههای عمرانی قابل بهرهبرداری در شهرکها و نواحی صنعتی کشور است.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۸۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، ۷۸ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فنآوری، ۳۸ مرکز خدمات فنآوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فنآوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۰ هزار و ۷۴ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۴۶ هزار و ۸۲۲ واحد صنعتی و سه هزار و ۷۸ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۴۱ هزار و ۵۵۸ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.