پناهی زاده گفت: قرارگاه رونق تولید و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید در دست بخش خصوصی باشد تا موانع دولتی را از سر راه بردارد.
برنامه “گفت وگوی اقتصادی” با موضوع از اقتصاد دفاع تا اقتصاد تحریم با حضور بیژن پناهی زاده دبیر کارگروه ویژه اقتصاد مقاومتی بخش خصوصی از آنتن رادیو گفت و گو پخش شد.
پناهی زاده در برنامه “گفت وگوی اقتصادی” بها دادن به جوانان در دوران دفاع مقدس را نکته کلیدی و مهم در پیروزی ایران برشمرد و گفت: نیروهای مردمی، دانشجویان، جوانان و بخش های مهندسی سپاه و ارتش در زمان جنگ با نیت های پاک و خالصانه در جبهه ها حاضر می شدند.
وی با اشاره به انجام اقدامات بزرگ در حوزه مهندسی در طول هشت سال دفاع مقدس گفت: انواع شناورها، پل ها، تجهیزات نظامی و انواع گلوله های توپ در شرایط سخت جنگ ساخته شدند و حتی بسیاری از کارخانه های بزرگ به محل ساخت گلوله های خمپاره تغییر کاربری دادند.
دبیر کارگروه ویژه اقتصاد مقاومتی بخش خصوصی با اشاره به اینکه آغاز اقتصاد مقاومتی از زمان جنگ کلید خورد گفت: مقام معظم رهبری نیز طی سنوات گذشته تاکیدات فراوانی بر اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی داشتند تا ایران اسلامی در برابر تهدیدات اقتصادی واکسینه شود.
پناهی زاده بیان کرد: اتاق فکر کشورهای متخاصم و زروگو روزنه نفوذ و ضربه زدن به اقتصاد ایران را شناسایی می کنند و ما نیز در مقابل، باید تیمی متشکل از نخبگان را تشکیل می دادیم تا ضمن مسدود کردن روزنه ها برای مقابله با ضربات دشمن نیز راهکار ارائه می کردیم.
وی تولید کالاهای صادرات محور و با ارز آوری بالا در شرایط فعلی را ضروری دانست و گفت: مثلث مجلس و دولت و مردم باید در این قضیه در کنار هم باشند.
دبیر کارگروه ویژه اقتصاد مقاومتی بخش خصوصی با انتقاد از شیوه فعلی برای اداره اقتصاد در شرایط جنگ اقتصادی گفت: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید در اختیار افرادی باشد که کار انجام می دهند. از آنجایی که بخش خصوصی در مقابل تحریم ها آسیب زیادی می بیند قرارگاه رونق تولید و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید در دست بخش خصوصی باشد تا موانع دولتی را بردارد.
پناهی زاده همچنین با تصریح بر اینکه بخش دولتی هنوز موضوع اقتصاد مقاومتی را آنگونه که باید درک نکرده گفت: متاسفانه ساختار سیستم اقتصادی کشور ما بر اساس نگاه دولتی است، لذا دولت و مجلس باید از این بحث کنار کشیده و در مسیر کارآفرینان سنگ اندازی نکنند.
دبیر کارگروه ویژه اقتصاد مقاومتی بخش خصوصی ضمن تأکید بر لزوم محدودیت در اجرای قوانین محدود کننده فعالیت های اقتصادی اصلاح فوری قوانین بانکی و پولی، اجرای “قانون بانکداری بدون ربا”، اصلاح نظام مالیاتی، شناسایی مزیت های اقتصادی و تقویت بخش معدن را نیز خواستار شد.