• امروز : یکشنبه - ۲ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
کل اخبار 7474اخبار امروز : 0
13

تأثیر کمبود برق بر تولید در گفتگو روزنامه صمت با آرمان خالقی

  • کد خبر : 43369
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
تأثیر کمبود برق بر تولید در گفتگو روزنامه صمت با آرمان خالقی
تأثیر کمبود برق بر تولید در گفتگو روزنامه صمت با آرمان خالقی

تاثیر کمبود برق بر تولیدتأثیر کمبود برق بر تولید در گفتگو روزنامه صمت با آرمان خالقی
کمبود برق یکی از چالش‌های اساسی کشور است که صنایع مختلف مدت‌هاست با آن مواجه هستند. این معضل به دلایل متعددی از جمله افزایش مصرف، عدم‌سرمایه‌گذاری کافی در زیرساخت‌های تولید برق و تغییرات اقلیمی ایجادشده است.
آرمان خالقی، کارشناس حوزه صنعت درباره ناترازی برق و تاثیر آن بر تولید به صمت گفت: مدت‌هاست کمبود حامل‌های انرژی مانند برق و گاز به چالش صنایع و تولیدکنندگان تبدیل شده است.
خالقی ادامه داد: در راستای مشکلاتی که کمبود برق و گاز و در کل انرژی ایجاد کرد در نهایت در تدوین قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار پیشنهاد داده شد، الزام بیمه برای جبران خسارت واحدهای صنعتی اجرایی شود، زیرا این مشکل (قطعی برق و گاز) به‌طور مزمن در کشور وجود دارد. واقعیت این است که قربانی نخست کمبود انرژی، تولید است و برق و گاز شهرک‌های صنعتی در اولویت قطعی قرار دارند
خالقی در پایان اظهار کرد: اگر به‌دلیل ناترازی و کمبود در حامل‌های انرژی، مدتی تولید متوقف شود، تیراژ متناسب با ظرفیت برنامه‌ریزی‌شده نبوده و دوباره واحدهای صنعتی با چالش‌های مالی روبه‌رو خواهند شد. کارگر بیکار می‌ماند و واحد تولیدی که تعهد دارد سر زمان مقرر، کالایی را تولید کند و به خط تولید محصول نهایی برساند، از تولید عقب می‌افتد و جریمه می‌شود. سیستم بانکی هم کاری به تولید داشتن یا نداشتن صنعتگر ندارد و سود تسهیلات پرداخت‌شده را در زمان مقرر طلب می‌کند؛ از این‌رو باید به موضوع خسارت‌های قبلی در کنار دریافت جریمه رسیدگی شود. البته کسی پاسخگوی تعطیلی واحدهای صنعتی و خسارت‌هایی که به آنها وارد می‌شود، نیست؛ از این‌رو معتقدم شرکت توانیر، گاز و شرکت‌های متولی این امر، با توجه به اهمیتی که این موضوع دارد باید فکری جدی درباره تضمین تامین حامل‌های انرژی واحدهای تولیدی داشته باشند.
منبع خبر:
https://smtnews.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-19/52502-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%B4%D9%88%D9%85-%D9%86%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=43369

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.