بررسی ها حاکی از آن است که در دو سال اخیر، سیاست های ارزی نوسانی بوده است. از حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تا بازگشت به نرخ تثبیت شده ۲۸ هزار و ۵۰۰٫ اجرایی شدن هر یک از این دو سیاست تاثیرات متفاوتی بر بخش های مختلف اقتصادی داشته است. یکی از بخش هایی که به صورت مستقیم از نوسانات سیاستی در این حوزه اثرپذیر بوده، صنعت غذا است.
آرمان خالقی، عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت معتقد است: هر دو تصمیم به نوعی تکرار اشتباهات گذشته بوده است. او می گوید: فقط رنگ و شکل سیاست ها تغییر کرده و گرنه الگوی اجرا شده بر همان مدار قبلی یعنی اقتصاد دستوری حرکت می کند. به همین دلیل است که هیچ از یک از این دو سیاست به هدف نخورده اند.
او اثر سیاست های ارزی دو سال اخیر را بر صنعت غذا روایت کرده است.