• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
کل اخبار 7457اخبار امروز : 0
3
در نشست مشترک کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی تبریز با دانشگاه صنعتی سهند مطرح شد؛

سرمایه کشور دانشجویان هستند، نه نفت!

  • کد خبر : 44189
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
سرمایه کشور دانشجویان هستند، نه نفت!
نشست مشترک کمیسیون صنایع، انرژی و احداث اتاق بازرگانی تبریز با دانشگاه صنعتی سهند با محوریت “بررسی رشته متالورژی جهت بهره‌ مندی واحدهای انجمن متالورژی” و با حضور جمعی از مدیران صنایع آذربایجان شرقی و اساتید دانشگاهی در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.

عصرآزادی آنلاین/ سرویس اقتصادی: نشست مشترک کمیسیون صنایع، انرژی و احداث اتاق بازرگانی تبریز با دانشگاه صنعتی سهند با محوریت “بررسی رشته متالورژی جهت بهره‌ مندی واحدهای انجمن متالورژی” و با حضور جمعی از مدیران صنایع آذربایجان شرقی و اساتید دانشگاهی در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.

◾️قرار است دانشجویان پل ارتباطی دانشگاه و صنعت باشند

رئیس کمیسیون صنایع، انرژی و احداث اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه سرمایه اصلی کشور دانشجویان هستند نه نفت، بر نقش دانشجویان در رشد و توسعه صنعت تأکید کرد و گفت: به‌ دنبال به‌ کارگیری و جذب دانشجویان در واحدهای متالورژی آذربایجان شرقی هستیم چرا که بناست دانشجویان پل ارتباطی دانشگاه و صنعت باشند.
“یونس اکبرپور پایدار” با تأکید بر تلاش و اهتمام اتاق بازرگانی تبریز به‌ منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، امضای تفاهم‌ نامه برای بورسیه دانشجویان در صنعت را خروجی جلسات متعدد در این خصوص عنوان کرد.
وی ادامه داد: بر این اساس، دانشجویان ترم سه به بعد در واحدهای صنعتی مشغول به‌ کار می‌شوند تا علاوه بر کسب تجربه، منشاء اثر برای کارهای پژوهشی و مطالعاتی باشند که در قالب این طرح تا به امروز ۱۴۰ نفر جذب صنایع استان شده‌ اند.

◾️همراهی و حمایت صنایع از دانشگاه‌ها ضروری است

رئیس دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌ های دانشگاه صنعتی سهند، بر لزوم گسترش همکاری‌های فی‌مابین دانشگاه و بخش صنعت تأکید کرد و گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه موجب رونق و ارتقای سطح کیفی و کمی تولیدات صنایع می شود لذا دانشگاه صنعتی سهند آماده همکاری با تمام واحدها به‌ خصوص صنایع دانش‌ بنیان است.
“اسماعیل فاتحی‌ فر” با اشاره به اینکه صنایع می‌ توانند ضمن رفع نیازهای فناورانه خود با بهره‌گیری از مجهزترین آزمایشگاه‌ها محصولات پیشرفته و نوین را تولید کنند افزود: ارتباط مستمر دانشگاه صنعتی سهند با صنایع مختلف برای رفع نیازهای علمی و فناورانه آنها بسیار مهم است.
وی با اشاره به اینکه مراکز صنعتی می‌توانند از ظرفیت مطالعاتی این دانشگاه بهره‌مند شوند اضافه کرد: وجود آزمایشگاه استاندارد برای صرفه‌ جویی در زمان و هزینه‌ها، مشارکت و همراهی صنایع برای تأمین تجهیزات آزمایشگاه این دانشگاه را می طلبد.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند با اشاره به پتانسیل‌های بالقوه دانشگاه سهند، بر ضرورت نیازسنجی از بدنه صنعت، بهره‌ مندی از تفکر خلاقانه و درایت مدیران جوان و توان علمی نخبگان، به‌ منظور رفع مشکلات مطرح روز در صنعت آذربایجان تأکید کرد.

◾️جذب دانشجویان بر اساس اعلام نیاز واحدهای صنعتی

رئیس انجمن صنایع همگن متالورژی آذربایجان‌ شرقی هدف از برگزاری چنین جلساتی را استحکام‌ بخشی بر اصل ارتباط صنعت و دانشگاه دانست و گفت: حقیقت این است که سرمایه‌بری در سطح استان به‌ شدت افزایش یافته و در عمل سبب تغییر اکوسیستم صنعتی شده است، بنابراین نیازمند تغییر رویکرد مدیریتی هستیم.
حسین زاده افزود: برای خروجی بهتر و بهره‌ مندی از ظرفیت نیروی جوان و تحصیل‌کرده در صنعت لازم است تا جذب دانشجویان بر اساس نیازسنجی‌ها از صنایع صورت گیرد تا پس از اتمام تحصیلات، سبب سرخوردگی دانشجویان به‌ دلیل عدم جذب در واحدهای صنعتی نشود.

◾️نادیده گرفتن دانشجویان در تصمیم‌گیری‌ها اشتباه است

عضو هیئت‌ رئیسه خانه صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌ شرقی نیز با انتقاد از نادیده گرفتن دانشجویان در تصمیم‌ گیری‌ها و تصمیم‌ سازی‌های مرتبط گفت: متأسفانه باید اذعان داشت علت عدم موفقیت و خروجی جلسات متعدد برای تقویت روابط دانشگاه و صنعت، عدم حضور دانشجویان در این جلسات است‌.
“جواد علیزاده هوشیار” پیشنهاد کرد: کنسرسیوم انجمن نیروی محرکه و متالورژی استارت‌ آپی آذربایجان شرقی در شهرک فناوری قطعات خودروی تبریز برای به اشتراک‌گذاری ایده‌های دانشجویان در این حوزه ایجاد شود تا مدیران صنایع بتوانند این ایده‌ها را دیده و انتخاب کنند.
شایان ذکر است در پایان این نشست، نصیر نوری؛ مسئول ارتباط با صنعت اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به نقش ایجاد تعامل و تبادل بخش‌های مختلف توسط این اتاق خطاب به دانشگاهیان تاکید کرد که منتظر طرح مشکلات از طرف ما و صنعتگران نباشید، بلکه خود پای به میدان گذاشته و به‌ دنبال کار و دریافت پروژه در صنعت باشید.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=44189

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.