ابراهیم آسایش کارشناس صنایع غذایی و از سال ۱۳۵۸ وارد صنعت لبنیات شده است، در سال ۱۳۷۱ با تاسیس واحد لبنیات سارا به جرگه تولیدکنندگان صنعت لبنیات پیوست.
به گفته وی، آن روزها جای یک نوشیدنی ایرانی خالی شده بود، بنابراین به عنوان یک ضرورت سراغ تولیداین نوشیدنی یعنی دوغ یاستوریزه رفتم.
ابراهیم آسایش، مدیرعامل فرآوردههای لبنی خاتون گیلان، تولیدکننده لبنیات سارا
لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=41987
- 647 بازدید
- بدون دیدگاه