معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح امروز با حضور در شهرک صنعتی قرچک، از سه واحد تولیدی بازدید کرد و در جریان مسائل و مشکلات تولید کنندگان قرار گرفت.
به گزارش شاتا، محسن صالحینیا با حضور در شهرک صنعتی قرچک در ابتدا از زیرساختهای این شهرک بازدید کرد و از نزدیک در جریان توانمندیها و تنگناهای آن قرار گرفت.
وی در ادامه از یک واحد صنعتی بزرگ تولید پارچه رومبلی بازدید کرد و درخصوص توسعه این واحد تولیدی توصیههای لازم را به تولید کنندگان جوان آن ارائه کرد.
این واحد صنعتی تولید پارچه رومبلی حدود یک سال است که فاز اول آن افتتاح شده و بیش از ۴۵۰ کارگر در آن مشغول به کار هستند و پیشبینی میشود در فاز توسعه آن برای ۳۰۰ نفر دیگر فرصت شغلی ایجاد شود.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه حضور در شهرک صنعتی قرچک، از یک واحد کشباف و یک واحد تولید کفش که بیش از ۱۵۰ کارگر در آنها مشغول به کار هستند نیز بازدید کرد.
صالحینیا همچنین در نشست با تولید کنندگان شهرک صنعتی قرچک، پای درد دل آنان نشست و در جریان مسائل و مشکلات این واحدهای تولیدی، از جمله مشکل گاز، شعاع ۱۲۰ کیلومتر، فیبر نوری، شبکه ارتباطی و راه دسترسی قرار گرفت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست اظهار داشت: امروز صنعت نساجی در جهان، در مسیر توسعه قرار دارد و فعالان و تولید کنندگان این حوزه در کشور برای پیشرفت باید به دنبال بازارهای هدف خارجی باشند.
صالحینیا گفت: امروز صنعت نساجی کشور همپای کشورهای جهان درحال پیشرفت است، ولی برای آنکه این صنعت در کشور از توسعه بیشتری برخوردار شود، لازم است که فعالان این حوزه به دنبال بازارهای هدف خارجی باشند.
وی افزود: شهرک صنعتی قرچک، بستر مناسبی را برای فعالیت صنایع نساجی فراهم کرده و تولیدات این شهرک، از استاندارد و کیفیت بالایی برخوردار است که باید با حمایت از آنان، زمینه پیشرفت این واحدها را فراهم کرد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافه کرد: امروز تمامی مسئولان وظیفه دارند تا از تولید ملی بهعنوان یک ضرورت دفاع کرده و از کالای ایرانی استفاده نمایند.
صالحینیا ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور حمایت از تولید داخلی، عزم خود را برای جلوگیری از واردات محصولاتی که در داخل کشور تولید میشود به کار بسته است.
وی تصریح کرد: برای جایگزینی محصولات وارداتی لازم است که از تولید کنندگان حمایت شود تا آنان بتوانند کالای باکیفیت تولید کنند که این مهم با تأمین زیرساختهای استقرار صنایع در شهرکهای صنعتی فراهم میشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه توسعه فعالیت تولیدی صنایع به بسترسازی مناسب نیاز دارد، بیان کرد: اقدامات خوبی در وزارت صنعت، معدن و تجارت درحال اجراست که با تلاش و همت جهادی میتوان موانع تولید را برطرف کرد.
صالحینیا همچنین با اشاره به ظرفیتهای شهرک صنعتی قرچک در مجاورت پایتخت و برخورداری از زیرساختهای مناسب گفت: این شهرک از بستر مناسبی برای استقرار صنایع مادر نظیر نساجی، چرم، فوم و خشکبار برخوردار است که با تلاش مسئولان، مابقی نیازهای این منطقه اقتصادی نیز برطرف خواهد شد.
وی با اشاره به مشکل گاز شهرک صنعتی قرچک ناشی از تحریمهای ناجوانمردانه و نوسانات ارزی خاطرنشان کرد: با همکاری شرکت گاز، لولههای گاز تا دو ماه آینده به ورودی شهرک میرسد و با تکمیل عملیات گازرسانی در داخل شهرک، تا اردیبهشت تمامی واحدها به گاز متصل میشوند.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افزود: بیشتر زیرساختهای این شهرک صنعتی تا حدود ۸۵ درصد تأمین شده و برخی از آنها دارای مشکلاتی است که با تصمیم جمعی درحال مرتفع شدن است و امید میرود تا اوایل سال جاری با چنین مشکلاتی مواجه نباشیم.
صالحینیا اضافه کرد: با توجه به استقبال تولید کنندگان از سرمایهگذاری در شهرک صنعتی قرچک، الحاق زمین و توسعه شهرک در برنامههای آتی این شهرک در دستور کار قرار میگیرد.