• امروز : دوشنبه - ۲۴ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 13 January - 2025
کل اخبار 7488اخبار امروز : 3
15

نایب رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران: کمک به برخی واحدهای صنعتی ظلم و هدر دادن منابع ملی است

  • کد خبر : 26368
  • ۰۴ تیر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۰
نایب رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران: کمک به برخی واحدهای صنعتی ظلم و هدر دادن منابع ملی است

نایب رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: کمک کردن به برخی واحدهای صنعتی ظلم است و با این کار منابع ملی به هدر می‌رود. این واحدها باید تعیین تکلیف کنند، برخی صنایع دیگر امروز معنا ندارند و حق نداریم از آن‌ها حمایت کنیم. به گزارش ایسنا-‌منطقه خراسان، حسن حسینی امروز در نشست خبری […]

نایب رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: کمک کردن به برخی واحدهای صنعتی ظلم است و با این کار منابع ملی به هدر می‌رود. این واحدها باید تعیین تکلیف کنند، برخی صنایع دیگر امروز معنا ندارند و حق نداریم از آن‌ها حمایت کنیم.
به گزارش ایسنا-‌منطقه خراسان، حسن حسینی امروز در نشست خبری به مناسبت روز ملی صنعت و معدن در خانه صنعت، معدن و تجارت استان ضمن تبریک ۱۰ تیر روز صنعت و معدن، اظهار کرد: بخش و شاخه‌ای که می‌تواند به تولید، اقتصاد و کارآفرینی کمک کند، اصحاب رسانه هستند. برخی رسانه‌ها تحت تاثیر مسائلی قرار گرفته و مطالبی را منعکس می‌کنند که شاید درست و صحیح نباشد اما این نیز کار رسانه‌ای است.
وی افزود: همکاری بسیار خوب و تنگاتنگی بین خانه و اصحاب رسانه در استان وجود داشته و امیدواریم اکنون که در شرایط سخت‌تری قرار گرفتیم، اصحاب رسانه بخش عمده‌ای از مشکلات ما در واحدهای تولیدی را دنبال کنند که بسیاری از مشکلات را حل می‌کند.
 فساد تبدیل به درد بی‌درمان شده است
حسینی ادامه داد: یکی از مسائلی که کشور به شدت از آن رنج می‌برد و تبدیل به درد بی‌‎درمان شده، فساد است که در اشکال مختلف شکل گرفته و در ابعاد مختلف در جامعه اتفاق افتاده و می‌افتد. در تمام دنیا همین اتفاق رخ می‌دهد و روزنامه‌ها و اصحاب رسانه بسیاری از مسائل را افشا می‌کنند، گاه افشا کردن برخی مسائل به نفع منافع ملی جامعه نیست. منافع ملی خط قرمز ما است و باید مواظب حفظ منافع ملی باشیم.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با بیان اینکه امروز فعالان اقتصادی نام‌های مختلفی دارند اما ته خط از فعالان اقتصادی به عنوان دادگران اقتصادی نام برده می‌شود، عنوان کرد: سربازانی که با تلاش خود جنگ نابرابر اقتصادی را پشتیبانی و دفاع می‌کنند اما متاسفانه سربازی در جبهه داریم که مهماتش را نداریم. این جنگ اقتصادی نیاز به اتاق فرماندهی، واحد جنگ و پشتیبانی دارد. نمی‌دانیم سنگر جبهه مستقیم دشمن کجاست. این نیاز به پشتیبانی، حمایت، سازوکار و سازماندهی منسجم‌تری دارد.
نایب رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران اضافه کرد: ما شاهد این هستیم که مقام معظم رهبری به مناسبت‌های خاص ابتدای فروردین، سال را نامگذاری می‌کنند که امسال با توجه به مسایل تحریم‌ها کار کارشناسی صورت گرفته و سال رونق تولید را بر اساس اصول و مبنایی نامگذاری کردند. اگر تولید ملی رونق پیدا کند، اشتغال و کسب و کار رونق پیدا کرده و بیماری و جرایم اجتماعی کاهش می‌یابد. بیشتر جرایمی که در حاشیه و درون شهرها و روستاها اتفاق می‌افتد، یک سر آن بیکاری است.
حسینی بیان کرد: سه ماه از سال می‌گذرد و سوال من این است که خرداد سال ۹۸ که سال رونق تولید است، با خرداد سال ۹۷ که حمایت از کالای ایرانی بوده چه تفاوتی داشته است؟ این تولید دارای رونق لازم نبوده که به این نام نامگذاری کردند. کسانی موظف بودند در جهت رونق تولید اقداماتی انجام دهند اما حرکت معناداری را در این جهت نمی‌بینم. حتی امسال در برخی بخش‌ها در حوزه واگذاری‌های زمین به افرادی که قصد انجام کار صنعتی دارند نسبت به سال گذشته سختگیرانه‌تر شده، نظام بانکی، امور مالیاتی و تامین اجتماعی نیز برای تولیدکنندگان مشکل ایجاد کرده است.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: تولیدکنندگان بیان می‌کنند که مالیات بر ارزش افزوده حق ما نیست و یکی از عوامل کندکننده بخش خصوصی است. برای این امر کوچک‌ترین اقدامی نشده و اعلام نکردند که تولیدکننده مالیات بر ارزش افزوده پرداخت نکند، بهره‌های بانکی تغییر کند، سازمان تامین اجتماعی به بخشنامه‌های گذشته خود برنمی‌گردد.
وی خاطرنشان کرد: تقاضای همه ما از دست اندرکاران این است که قانون را رعایت کنند و زیر چتر قانون اقداماتی انجام دهند. از میزان مراجعاتی که در روز به ما می‌شود، می‌توانیم واحدهای دارای مشکل را تشخیص دهیم. این مراجعات نشان می‌دهد که در سال رونق تولید مشکلات کمتر یا بیشتر شده و اتفاق خاصی در سال رونق تولید رخ نداده است.
حسینی با اشاره به اینکه ما افرادی هستیم که در کشور زندگی می‌کنیم و آمار و ارقام نقش زیادی در وضع زندگی ما ندارد، تصریح کرد: صادرات ما ۲۶ درصد افزایش داشته اما چه چیزی را در چه شرایطی صادر کردیم؟ از واقعی شدن نرخ ارز صحبت می‌کنیم اما آیا این واقعی شدن نرخ ارز است که در یک شب یک سوم فقیرتر شوم و بدهی‌های من در جای خود بماند؟ مبانی اقتصادی داریم که تعریف کنیم؟ اقتصاد حاکم کشور چیست؟
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: سفره مردم خالی شده و دلیلش این است که سال گذشته بیش از ۳۰ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالاهای اساسی، دارو و سایر مسایل در کشور تزریق شد اما هیچ کالایی ارزان نشد، چه اشکالی دارد که بگوییم اشتباه کردیم؟ زمانی صادرات کردیم که برعکس شد. در بخش صادرات، صادرکننده‌های واقعی عقب کشیدند که این امر به دلیل تعیین نرخ کالاهای صادراتی است.
وی با بیان اینکه اقتصاد و تولید ما اقتصاد سیاسی شده و بحث جناح‌های سیاسی در اقتصاد و توسعه ملی کشور اثرگذار است، عنوان کرد: آقای رزم‌حسینی به این نتیجه می‌رسد که اقتصاد را از بخش سیاست جدا کند تا فارغ از جناح‌های سیاسی کار اقتصادی سالمی انجام شود. آقای رزم‌حسینی در مثلث اقتصادی وفاق ملی را بین تمام دستگاه‌ها ایجاد کردند. از زمان حضور آقای رزم‎حسینی در استان که ۷ ماه می‌گذرد نباید توقع داشته باشیم که معجزه شود.
حسینی ادامه داد: استاندار فردی پروژه‌‎محور هستند و در رابطه با مسایل اقتصادی و توسعه استان و کشور کوتاه نمی‌آیند. با توجه به عقد قرارداد با معین‌ها کارهای خوبی در برخی مکان‌ها شکل می‌گیرد و عملیاتی می‌شود. از نظر روانی یکی از نشانه‌های کارشان این است که در شورای گفت‌وگو نمایندگان، دستگاه قضایی، صنوف و همه اقشار را کنار هم جمع کرده و همین بخش بسیار پررنگ و خوب بوده و این ما هستیم که باید رزم‌حسینی را در جهت طرح خوبشان حمایت کنیم.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه هر آماری می‌دهیم اما برداشت جامعه همان اتفاقاتی است که لمس می‌کنند، تصریح کرد: ما حق نداریم به شعور مردم توهین کنیم. در شرایط اقتصادی سخت کشور در استان از نظر عددی رشد داشتیم اما دال بر این نیست که همه چیز عالی است.
وی در خصوص واحدهای راکد و نیمه‌راکد، گفت: بحث نقدینگی جایگاه اول را در بسیاری از واحدها ندارد و نمی‌توانیم بگوییم که پول تزریق نشده به همین دلیل راکد شده است. اکنون بانک‌ها به افرادی که مطالبات معوق دارند، کمک خوبی کردند و تسهیلات خوبی ارائه دادند، بنابراین بحث نقدینگی نیست.کمک کردن به برخی واحدهای صنعتی ظلم است و با این کار منابع ملی به هدر می‌رود. این واحدها باید خود را تعیین تکلیف کنند. برخی صنایع دیگر امروز معنا ندارند و حق نداریم از آن‌ها حمایت کنیم. این کار از بین رفتن سرمایه‌های ملی است.
حسینی در خصوص خروج برخی کارخانه‌ها از استان، بیان کرد: سختگیری‌هایی در استان وجود دارد که در سایر استان‌ها نیست. واحدهایی که از استان رفتند، در زمان آقای رشیدیان چند بار از وزیر اقتصاد درخواست کردیم که این شرکت‌ها برگردند که قانون نیز همین را بیان می‌کند، پیگیری‌هایی صورت گرفته که درآمدهای مالیاتی این شرکت‌ها به مشهد بازگردد اما قاطعیت می‌‎خواهد که با بودن آقای رزم‎حسینی این اتفاق خواهد افتاد.

 

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=26368

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.