• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 7458اخبار امروز : 0
14

رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران:کارخانه‌های تولیدی در کشور نمی‌توانند سند دخل‌و‌خرج خودشان را تنظیم کنند

  • کد خبر : 25879
  • ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران:کارخانه‌های تولیدی در کشور نمی‌توانند سند دخل‌و‌خرج خودشان را تنظیم کنند

سید عبدالوهاب سهل‌آبادی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران درباره تنظیم سند دخل و خرج بخش تولید به صمت گفت: مشکلاتی در این حوزه به وجود آمده که به هیچ وجه قابل پیش‌بینی نیست. شرایط اقتصادی برخی کارگران به گونه‌ای است که آنها به هیچ وجه نمی‌توانند روی تولید تمرکز داشته باشند، البته باید […]

سید عبدالوهاب سهل‌آبادی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران درباره تنظیم سند دخل و خرج بخش تولید به صمت گفت: مشکلاتی در این حوزه به وجود آمده که به هیچ وجه قابل پیش‌بینی نیست. شرایط اقتصادی برخی کارگران به گونه‌ای است که آنها به هیچ وجه نمی‌توانند روی تولید تمرکز داشته باشند، البته باید این موضوع را بگویم که این دسته از کارگران مقصر این شرایط نیستند اما به هر سوی حوادث کارگری در ماه‌های گذشته افزایش یافته است. در این شرایط علاوه‌بر آسیبی که کارگران می‌بینند، ماشین‌آلات نیز دچار خسارت می‌شوند.
وی افزود: مشکلاتی که در حوزه نوسان‌های ارزی وجود دارد و سفارش‌هایی که از پیش به کارخانه‌ها داده شده نیز از دیگر مشکلاتی است که در حوزه تنظیم دخل و خرج کارخانه‌ها ایجاد شده است. بسیاری از مشتریان محصول مورد نیاز خود را سفارش داده‌اند و مدیران کارخانه‌ها با توجه به پیش‌بینی شرایط بازار نرخ نهایی را اعلام کرده‌اند. این اتفاق در حالی رخ داده که هزینه تولید در ماه‌های گذشته بسیار رشد کرده و تولیدکننده توان تولید محصولی را که تعهد داده، ندارد.
سهل‌آبادی با انتقاد از افزایش هزینه‌های تولید گفت: کارخانه‌های تولیدی در کشور نمی‌توانند سند دخل‌و‌خرج خودشان را تنظیم کنند. بسیاری از کارخانه‌ها حتی هزینه‌های هفته پیش رو را نمی‌توانند محاسبه کنند. این موضوع باعث می‌شود توجیه اقتصادی تولید و نرخ تمام‌شده دائم دچار اختلال شود.
وی توضیح داد: واحدهای صنعتی بر مبنای برنامه‌ریزی مشاوران اقتصادی و مدیران کارخانه فعالیت خود را آغاز می‌کنند. طبیعی است که این برنامه‌ریزی‌ها بر اساس شرایط واقعی و پیش‌بینی از شرایط آینده کشور و اقتصاد خواهد بود. زمانی که این موضوع به طور کلی تغییر می‌کند دیگر برنامه‌ها و پیش‌بینی‌‌هایی که وجود داشت، فایده ندارد. به عبارت دیگر، شرایط جدید به اندازه‌ای با پیش‌بینی‌ها تفاوت پیدا می‌کند که هیچ‌کس نمی‌تواند برای آن راهکاری در نظر بگیرد.
به گفته سهل‌آبادی، از جمله موضوع‌هایی که امروز در بین صنعتگران مطرح می‌شود، مشکلاتی است که به حوزه واردات و صادرات مربوط می‌شود. در شرایطی که تمام طرح‌ها، پروژه‌ها و کارخانه‌ها با چالش توجیه اقتصادی روبه‌رو هستند، شیوه‌نامه‌های بازدارنده دائم صادر می‌شود. بسیاری از کارخانه‌ها اکنون در گمرکات کشور ماشین‌آلات دارند اما اجازه ترخیص به آنها داده نمی‌شود.
وی توضیح داد: تولیدکننده برای اینکه بتواند رشد کند باید بتواند سرمایه خود را از مسیر تولید افزایش دهد. زمانی که بازار داخل در کشور با مشکل روبه‌رو شد، تولیدکنندگان ایرانی به سمت بازارهای صادراتی حرکت کردند تا بتوانند با درآمدهای ارزی تا حدی آسیب‌پذیری خودشان را کاهش دهند. با این حال، کمی پس از این موضوع قوانین شدید برای مقابله با صادرات در بسیاری از کالاها تصویب شد. این موضوع‌ها باعث شد تا تولیدکنندگان علاوه‌بر اینکه بازارهای خودشان را از دست دادند، بازارهای جدید را هم از دست دادند و در نهایت نتوانستند عملکرد موفقی به لحاظ مالی و صادراتی داشته باشند.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=25879

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.