آرمان خالقی در برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد با محوریت رفع قوانین زائد در کشور برای تحقق چشم انداز رونق تولید افزود: برای رونق بخشی به تولید و تشویق سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در حوزه تولید نخستین قدم مساعد کردن محیط کسب و کار برای فعالان اقتصادی در جامعه است.
وی در ادامه اظهارداشت: صدور مجوز برای راه اندازی کسب و کار در کشور اکنون بسیاردشوار، طولانی و هزینه بر است.
قائم مقام دبیرکل و عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: برنامه ریزی و سیاست گذاری در کشور باید به نحوی باشد که صدور مجوزهای برای راه اندازی کسب و کار آسان و همینطور در کوتاه ترین زمان ممکن با کمترین هزینه صورت گیرد.
وی افزود: علی رغم اینکه قانون بهبود مستمرمحیط کسب و کار مصوب سال ۱۳۹۰ مجلس است متاسفانه مواد مورد پیش بینی در این قانون پس از گذشت هفت سال هنوز در کشور عملیاتی نشده است.
خالقی اظهارداشت: برای اصلاح و بهبود بخشی به فضای کسب و کار بازنگری جدی در حوزه قوانین و مقررات بسیار ضرورت دارد.
وی گفت: جهت تحقق رونق تولید برخی از قوانین مانند قانون پولی و بانکی، قانون تجارت، مالیات بر ارزش افزوده و غیره باید اصلاح و همینطوربعضی از قوانین بر زمین مانده مثل قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و موارد مشابه دیگر باید به معنای واقعی عملیاتی شود.
قائم مقام دبیرکل و عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران افزود: لایحه قانون تجارت با پیش بینی یک هزار و ۲۶۰ مورد ماده بیش از ۱۲ سال در مجلس معطل تصویب مانده است.
وی در ادامه یادآورشد: قانون مزبور با توجه به تغییرات مناسبات تجاری دردنیا و همینطور کارایی و اثربخشی بیشتر باید هرچه سریعتربه روز رسانی، تصویب و برای اجرا ابلاغ شود.