به گزارش باز نيوز ،سید عبدالوهاب سهل آبادی که در آستانه برگزاری جشن های چهلمین سال انقلاب در نشست خبري خبري موسسه تحقيقاتي اقتصادي تدبير با خبرنگاران سخن می گفت، در بیان حوادث دشوار سال های آغازین جمهوری اسلامی اظهار داشت: سال ١٣٥٨ شروع نشده بود که داستان گنبد کاووس پیش آمد، بعداز آن، درگيري هاي خوزستان، بلوچستان،کردستان و مسائل غرب کشور پیش آمد. تا جایی که عده اي فکر می کردند شايد کردستان از ایران جدا شود.
ما همیشه در تحریم و جنگ بوده ایم. دشمنان نمی خواستند کشور ما به ثبات برسد و بعد هم جنگ هشت ساله را بر ما تحمیل کردند، اما به لطف خداوند ما از جنگ هم خوب گذر کردیم.
وی افرود: آن روزها مردم تمام داروهای خود را برای رزمندگان و جنگ زده ها می فرستادند، پارچه های مناسبشان را برای استفاده به جای باند هدیه می دادند. این موارد نمونه هایی از حضور مردم در عرصه های انقلاب در آن سال ها بود.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایرات معتقد است امروز نیز در شرایطی مشابهی قرار داریم. وی در ادامه می گوید: کشور درگیر یک جنگ اقتصادی است اما متاسفنه به اندازه كافي در اين جهاد تلاش نمی کنیم.
وی در تشریح شرایط حاکم بر کشور گفت: آمریکا و متحدانش تلاش مي كنند ما را تحت فشار قرار دهند. برخي شرکت خارجی از ترس آمریکا به ما مواد اولیه نمی فروشند، حتي برای تعمیر و ارائه خدمات نيز جرات همکاری ندارد.ما امروز به حمايت قاطع از تولید داخلي، براي مقابله و رفع تهدیدهای آمریکا نیاز داریم.تمام تولید کنندگان بايد نگاه خود را همانند نگاه سال های جنگ متمركز كرده و شبانه روز کار کنند تا کمبودها جبران شود.
وی با انتقاد از تحریم هایی که در داخل ایجاد شده است بیان داشت: تمام تولید کنندگانی که انتظار می رود امروز همانند سال های جنگ فعال باشند، دچار مشکلات خاص هستند. مردم پای کار دفاع از انقلاب هستند اما انتظار دارند مسئولان نیز پای کار رفع مشکلات بایستند.
رييس اتاق بازرگاني اصفهان ادامه داد: فشار بانک های داخلی به فعالان اقتصادی اجازه نمی دهد تولید کننده جلوی آمریکا و متحدانش بایستد.
سهل آبادی افزود: امروز یکی از راه های نجات این مملکت انديشه جوانان، نخبه و خوش فکر این کشور است.جوانی که در صنعت لامپ معجزه کرده و ایده خود را در گرجستان می فروشد چرا حمایت نمی شود؟
وی در این نشست علاوه بر آسیب شناسی اوضاع کشور،راهکارهاي پیشنهادی بخش خصوصي برای کنترل و مدیریت شرایط فعلی اقتصادی را ارایه داد و گفت: عدم وجود پیمان های پولی دوجانبه یکی از دلایل اصلی نوسانات نرخ ارز است. از سوی دیگر ایجاد بانک مشترک با کشورهایی چون قطر،عراق،ترکیه که فعلا با آنها در حال فعالیت هستیم مي تواند مبادلات پولي را تسهيل كند. همچنین استفاده از ظرفیت بندر چابهار و استفاده از شرکت های مشترک ایرانی_افغانی برای خریدهای استراتژیک ایرانی و ترانزیت به افغانستان بايستي مورد توجه قرار گيرد.
سهل آبادی جلوگیری از مبادله کالاهای چینی در بازارهای مرزی کردستان، خوزستان، ایلام،آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان و صدور کالاهای صد درصد ایرانی از این مناطق، ورود شمش طلا با ارز نیمایی و تبدیل آن به سکه و فروش آن با دلارهای خانگی، استفاده از ارز معتبر کشورهای هدف به منظور متنوع سازی نظام ارزی کشور، تشدید مبارزه عادلانه با فسادو قاچاق، حمايت از فعالان اقتصادی توانمند و کارآفرین که در زندان ها به سر می بردند، تناسب کاهشی قیمت ها با کاهش تدریجی نرخ ارز خصوصا برای مواد اولیه را از دیگر راهکارهای ٩ گانه پیشنهادی اتاق بازرگانی اصفهان برای کنترل و مدیریت شرایط فعلی اقتصادی کشور معرفی کرد.
وی همچنین افزود: جمهوری اسلامی ایران یک درصد خشکی های جهان است و یک درصد جمعیت جهان در آن زندگی می کنند. اما در مقابل ٧/٨درصد ذخایر معدنی جهان را مالک است. ما چندین سال است که به معدن به عنوان جایگزین نفت رسیده ایم، اما وزارت صنعت،معدن و تجارت از آن غافل شده و هیچ توجهی به آن نمی کند.
رييس اتاق بازرگاني اصفهان بیان داشت: ما باید توجه بیشتری به شرکت های دانش بنیان داشته باشیم، به ویژه در زمینه داروهای استراتژیک بایدبه جوانان نخبه بها دهیم.
سهل آبادی در پایان افزود:آمریکا در پی اختلاف افكني در کشور است. بايد هوشيار بود و با اتحاد و هم دلي نقشه دشمنان مردم و نظام را نقش بر آب كرد.
رييس خانه صنعت،معدن وتجارت ايران؛ كشور را از خود تحريمي نجات دهيم
به گزارش باز نيوز ،سید عبدالوهاب سهل آبادی که در آستانه برگزاری جشن های چهلمین سال انقلاب در نشست خبري خبري موسسه تحقيقاتي اقتصادي تدبير با خبرنگاران سخن می گفت، در بیان حوادث دشوار سال های آغازین جمهوری اسلامی اظهار داشت: سال ١٣٥٨ شروع نشده بود که داستان گنبد کاووس پیش آمد، بعداز آن، درگيري […]
لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=24149
- 1277 بازدید
- بدون دیدگاه