رئیس خانه صمت ایران گفت: وجود نیروهای خلاق، متخصص وجوان و صنایع مادر از مهمترین مزیت های جامعه کارو تولید در استان پهناور اصفهان است.
به گزارش روابط عمومی خانه صمت استان اصفهان، سید عبدالوهاب سهل آبادی اظهار داشت: در استان اصفهان وجود صنایع مادر همچون فولاد، محصولات پتروشیمی، داروسازی، محصولات گلخانه ای، فرش، طلا، سنگ و مصالح ساختمانی، آثار گردشگری و توریستی، صنایع دستی، وجود واحدهای تولیدی و گسترده در شهرکهای صنعتی، ظرفیت های بسیار بالایی برای حفظ تولید و توسعه آن داراست. علاوه بر آن اتکا به وجود نیروهای خلاق ، متخصص و جوان در سطح استان توان بالقوه خوبی را بعنوان مزیت جامعه کار و تولیدی که مکمل یکدیگر هستند فراهم کرده است.
وی گفت: بکارگیری نیروهای متخصص در جایگاه مناسب می تواند مدیریت ها را بهینه نماید ولی به نظر می رسد هنوز هماهنگی لازم بین این دو یعنی نیروی کار و تولید فراهم نگردیده است.
سهل آبادی مغایرت بین بخشنامه ها، تغییرات ساعتی و گاها نابخردانه در قوانین حوزه کسب و کار را از دیگر دلایل بروز مشکل در واحدهای تولیدی دانست و افزود: براساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۳۱۲واحد تولیدی وبازرگانی استان اصفهان در دوماه سال جاری به دلیل بخشنامه های صادره، اوضاع نابسامانی داشته و دچار روزمرگی شده اند.
رئیس خانه صمت استان اصفهان درخصوص تزریق نقدینگی به جریان تولید گفت: تزریق نقدینگی به واحدهای تولیدی مانند یک قیچی دولبه است که خلاف جهت هم حرکت می کند، لذا تزریق نقدینگی باید دو هدف نهایی را همزمان دنبال نماید که اولی تولید ناب و دومی خلق تقاضا که مهمترین عامل استمرار تولید می باشد.
وی گفت: مسلما تزریق نقدینگی به واحدهای تولیدی در شرایط فعلی موجب افزایش بهره وری و کمک به بازدهی ارزش افزوده است که باید دو ویژگی داشته باشد، اول اینکه موجب افزایش بدهی های نامتعارف و تعهدات بیش از حد توان تولیدکنندگان نباشد؛ دوم اینکه نقدینگی مستقیما وارد جریان تولید شود.
رئیس خانه صمت ایران اظهار داشت: فریز کردن بدهی های قبلی و جرایم بانکی معوق واحدهای تولیدی توانمند، برداشتن بازپرداخت مالیات برارزش افزوده از دوش تولید و اخذ آن از آخرین پایانه های فروش در محل عرضه، کاهش مالیاتی واحدهای تولیدی از ۵درصد به ۲۰درصد در شرایط کنونی، ساماندهی نرخ ارز و اعمال هرچه سریعتر بسته های تخصیصی ارز خدماتی، صدور مجوز برای کارفرمایان در کوتاه مدت برای حذف نیروی کارگری مخرب کیفیت، ارائه تنخواه چند میلیاردی ارز مختص واردات مواد اولیه و قطعات یدکی و ماشین آلات در بانک هایی که از طریق سامانه نیما برای ثبت سفارش واحدهای تولیدی مبادرت به خرید ارز می نمایند، برقراری مجدد اعتبارات اسنادی داخلی بین صنایع مادر و تولیدکنندگان مواد اولیه با صنایع کوچک و متوسط صادراتی، توزیع اعتبارات عادلانه آن متناسب با ظرفیت های تولیدی کشور، شبانه روزی کردن سرویس های صادرات و واردات گمرکات کشور غیراز بنادر و مناطق آزاد، را از راهکارهای پیشنهادی برای بهبود وضعیت واحدهای تولیدی است.