به گزارش ایرنا، تاکنون بیش از ۱۴۰ غرفه دار از ۱۲ کشور ایران، آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند، اتریش، سوئیس، چین، تایوان، ژاپن، جمهوری چک و روسیه برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند.
این نمایشگاه می تواند زمینه مناسبی برای مذاکره های تجاری سرمایه گذاری مشترک در زمینه بهبود و ارتقای صنایع ایران و انتقال فناوری روز را فراهم آورد.
براساس اعلام متولیان این نمایشگاه، در زمان برگزاری آن، کمیسیون اتحادیه اروپا که برای پیگیری مناسبات اقتصادی و تجاری در تهران حضور می یابند از نمایشگاه بازدید خواهند کرد و سفیر بلغارستان در ایران و رئیس دوره ای اتحادیه اروپا در راس هیات و به نمایندگی از کمیسیون این اتحادیه در مراسم افتتاح حضور خواهند یافت.
«صادق نجفی» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست خبری برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: برقراری و تداوم مبادلات و ارتباطات تجاری و اقتصادی بین کارآفرینان و تولیدکنندگان ایرانی با همتایان خارجی، یکی از اهداف مهم برگزاری نمایشگاه های بین المللی است.
وی تاکید کرد: امروز با خروج آمریکا از برجام بیش از گذشته نیازمند حفظ این تعاملات هستیم.
نجفی به علاقه مندی اتحادیه اروپا برای حفظ ارتباط با ایران در همه عرصه ها اشاره کرد و گفت: اگر قرار باشد یک کشور برای سایر کشورهای جهان ومناسبات آنها تعیین تکلیف کند، آنگاه «قانون جنگل» حاکم خواهد شد.
مدیرعامل صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ادامه داد: هرچند نمی توان فقط نگاه به داخل داشت اما ۴۰ سال با انواع تحریم ها دست و پنجه نرم کرده ایم و از این مشکلات نمی هراسیم.
وی همچنین به وجود ناملایمات داخلی و سوءاستفاده برخی از فضای سیاسی و اقتصادی پیش آمده اشاره کرد و گفت: باید از جوانان حمایت کرد تا کشور توسعه یابد و در این زمینه از هیچ حمایتی دریغ نخواهیم کرد.
** افزایش صادرات ماشین آلات آلمان به ایران
ویلفرد شفر» (Wilfried Schafer) رئیس اتحادیه سازندگان ماشین آلات تولید ابزار آلمان نیز در این نشست گفت: سه سال پیش و با برداشته شدن تحریم ها، برای نوسازی و بازسازی صنعت ماشین ابزار در ایران حضور یافتیم.
وی افزود: با این حال با عملکرد محتاطانه بانک ها، تامین و تراکنش مالی به سختی انجام می شود.
شفر همچنین به برخی محدودیت ها برای صادرات ماشین ابزار پیشرفته و لزوم اخذ مجوز برای صادرات آنها به ایران مطابق قوانین بین المللی اشاره کرد.
وی ادامه داد: حجم مبادلات با ایران در این زمینه در ۲ سال گذشته رشد داشته، به طوری که تا پیش از سال ۲۰۱۷ مصرف ماشین ابزار آلمانی در ایران بیش از پنج برابر افزایش یافت.
رئیس اتحادیه سازندگان ماشین آلات تولید ابزار آلمان گفت: آلمان با سهم ۱۵٫۱ درصدی پس از چین با سهم ۳۹٫۳ درصدی، دومین صادرکننده ماشین ابزار به ایران است.
به گزارش ایرنا، سومین نمایشگاه بین المللی ماشین ابزار و صنایع فلزکاری AMB Iran 2018 همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۱۷ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.