نایب رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در جمع خبرنگاران، مطبوعات و خبرگزاری ها گفت: اگر درجه توسعه یافتگی هر کشوری را در نظر بگیریم بدون در نظر گرفتن دانشگاه ها امکان پذیر نیست.
سید حسن حسینی افزود: متاسفانه در ایران در حد فضای سبز دانشگاه، در حوزه علم و فناوری سهمی نداریم و یکی از اهدافی که به دنبال این مهم رفتیم همین عدم توجه بود چراکه می دانیم وقف زایش سرمایه می کند و هیچ چیزی بهتر از وقف علمی نیست.
وی تصریح کرد: بحث نذورات را می توانیم به علم و فناوری مرتبطش کنیم و اگر نذورات در جهت پروژه های علمی دانشجویان مصرف شود شاهد پیشرفت این حوزه خواهیم بود.
وی گفت: امروز وقف علم و فناوری اگر تحقق پیدا کند شاهد پیشرفت خواهیم بود و آثاری که صاحبان صنایع در کل کشور در زمینه خیریه انجام می دهند، قابل مشاهده است اما آنطور که باید و شاید ورود پیدا نکرده ایم.
همچنین دبیر اجرایی همایش ملی وقف و علم و فناوری خراسان رضوی از برگزاری این همایش در ۹ اسفندماه جاری در دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد.
جعفر زارع ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به برگزاری نخستین همایش ملی وقف و علم و فناوری در ۹ اسفند سال جاری در دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: اکنون به مدت سه سال است که روزی را به نام وقف و علم و فناوری در تقویم داریم.
وی افزود: شاهد سیر بلوغ در مفهوم علم و فناوری هستیم و در سال ۹۱ در راستای جهت دهی موقوفات به سمت نیازهای روز جامعه با همکاری سایر کمیته های همیاری و سازمان وقف پیش رفتیم و تمام اتفاقات موثری که در کل کشور در این خصوص شاهد هستیم، نتیجه این تلاش است.
دبیر اجرایی همایش ملی وقف و علم و فناوری تاکید کرد: در این موضوع به سرمایه انسانی نیاز داریم و نمی توانیم تمام بودجه ها را بر دوش دولت بیندازیم. مردم از مفاهیم وقف استفاده و سرمایه های انسانی را تقویت کنند.
وی با اشاره به اینکه در مشهد ۳۳ موقوفه داریم که به مقوله علم و فناوری جهت دهی شده اند ابراز کرد: محورهای همایش تبیین ضرورت توسعه وقف علم و فناوری، بهبود نظام مدیریت وقف علم و فناوری، الگوی توسعه و اجرایی سازی گفتمان وقف علم و فناوری و نقش علم و فناوری در احیاء و ارتقای بهره وری موقوفات است.
گفتنی است این همایش با مشارکت خانه صنعت ، معدن و تجارت در ۹ اسفند ماه برگزار میگردد .