معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: این روزها طرح کنترل ارزی و خرید اوراق بانکی به دنبال تهیه منابعی برای قرار دادن تولید و اشتغال در مسیر صحیح است.
به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، «حسین نقره کار شیرازی» در پانزدهمین جشنواره «تولید ملی؛ افتخار ملی» افزود: جامعه اکنون در یک شرایط خاص به سر می برد اما در همین شرایط نیز تولیدکنندگان و صنعتگران با وجود همه مشکلات و نارسایی ها صحنه تولید را خالی نکرده اند.
به گفته این مسوول، ایران از نیروی انسانی توانمند و امکانات و توان مناسبی برخوردار است اما مشکلات برونمرزی و برخی اتفاق های داخلی سبب شده است نتوان از همه قابلیت ها استفاده کرد.
نقره کار شیرازی خاطرنشان کرد: کشور وقتی می تواند به رشد و بالندگی برسد که مردم به معنای واقعی و نه به صورت شعاری در صحنه اقتصاد بوده و عامل فعالیت باشند.
معاون حقوقی و امور مجلس بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران یادآوری کرد: تاکنون در خصوصی سازی و واگذاری ها چندان موفق نبودهایم و مجلس شورای اسلامی به همین موضوع تاکید دارد.
وی ادامه داد: تاکنون کمتر از ۳۰ درصد واگذاریها به بخش خصوصی واقعی بوده و میدان و عرصه عمل به آنها داده نشده است.
به گفته وی، دولت یازدهم به دنبال خصوصیسازی بود اما از همان ابتدا با مشکلات متعددی مواجه شد.
نقره کار شیرازی تاکید کرد از دهه ۷۰ موسسه های غیرمجاز مالی و اعتباری به اعتماد ملی صدمات شدیدی وارد کردند و نظام اقتصادی کشور متضرر شد.
وی بیان داشت: با کمک سران سه قوه و نمایندگان آنها امروز موضوع موسسه های غیرمجاز مالی و اعتباری به پایان راه رسیده و به طور تقریبی بیش از ۹۸ درصد آنها ساماندهی شده است.
وی با اشاره به شعار امسال و اهمیت تولید و اشتغال در جامعه یادآوری کرد: این روزها تلاشهای خوبی در مجلس شورای اسلامی برای تهیه ساختار بودجه سال ۱۳۹۷ در حال شکلگیری است.
به گزارش ایرنا، ساماندهی بازار پولی- مالی از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که در سال ۱۳۹۲ ابلاغ شد.
پس از آن، سال ۱۳۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت و امسال نیز (۱۳۹۶) «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال».
پانزدهمین جشنواره «تولید ملی؛ افتخار ملی» شنبه شب در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
مهار نوسان های ارزی که در چند هفته گذشته اختلال های اقتصادی به همراه داشت، از چهارشنبه گذشته با ورود مستقیم دولت و دستگیری اخلالگران این بازار کلید خورد.
در مرحله بعد این روند با رونمایی از پیشنهادهای سه گانه بانک مرکزی به مرحله سیاستگذاری های عملیاتی وارد شد.
راه اندازی سامانه نیما اخرین اقدام از این دست به شمار می رود.