به گزارش خانه صنعت، معدن و تجارت ایران وبه نقل از ایسنا، هر ساله اتاق بینالمللی جوانان(JCI)، ۱۰ جوان برجسته ۱۸ تا ۴۰ سال که توانستهاند مأموریت JCI را به روشهای گوناگون به انجام برسانند را با هدف شناسایی این جوانان، ترویج فرهنگ رهبری در مسئولیتهای اجتماعی در جهان انتخاب میکند. این برگزیدگان به الگویی برای سایر جوانان بدل شده و داستانهای کشف، عزم و نبوغ آنها الهام بخش سایرین بوده تا به رهبران بهتری تبدیل شده، جوامع بهتری ایجاد کرده و برای ایجاد تأثیر پایدار اقدام کنند. این رویداد به صورت محلی، ملی و بینالمللی اداره میشود.
از سال ۱۹۸۳، JCI بیش از ۳۰۰ نفر از ۵۷ کشور را به جهان معرفی کرده است. معیار اصلی JCI برای انتخاب جوانان برتر، اثرگذاری اجتماعی و الهام بخشی فرد برای جامعه و انسانها است.
در اختتامیه این رویداد که روز گذشته یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه برگزار شد، بعد از ارائه سخنرانیهایی، داوران فعالیت خود را برای انتخاب ۱۰ جوان کارآفرین آغاز کردند که نتایج این داوری به این شرح است:
پوریا عالمی ( اپ آی قصه و رادیو گوشه )
سینا تقیزاده ( شرکت جاوید توس، خانه صنعت، معدن و تجارت ایران )
تارا حصاری ( آموزشگاه فرهنگی هنری هنرانه )
حسام سردارلو ( مرکز نو آوری اروندتک )
امیر دارستانی فراهانی ( مینا پژوهان )
سید عرفان موسوی ( تولید کننده مواد شیمیایی )
طیبه شاه ولی ( تولید کننده شیره نوآورانه )
یاسین شریعتی ( کارآفرینی نایسر )
سجاد اکبرپور ( مجموعه استارتاپی و فناورانه تاک )
محمد مهدی مومن زاده ( گروه توسعه مالی مهر آیندگان )
این افراد برای حضور در رقابت بینالمللی “تویپ” انتخاب شدند.
نوید ادریس دبیرکل اتاق بینالملل جوانان ایران در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه رویداد بینالمللی “تویپ” با مشارکت ۱۲۵ کشور برگزار میشود، گفت: هر کدام از کشورها میتوانند ۱۰ جوان منتخب را برای حضور در رقابتهای بینالمللی معرفی میکنند تا در مرحله بینالمللی با حضور داوران جهانی، با یکدیگر به رقابت یپردازند.
ادریس با تاکید بر اینکه داوری بینالمللی چند سطحی است، توضیح داد: سطح اول انتخاب ۳۰ منتخب جهانی از بین بیش از ۶۰۰ نفر کاندید است و در نهایت از بین این ۳۰ نفر ۱۰ منتخب جهانی معرفی خواهند شد. اعلام نتایج رسمی امسال نیز همانند هر سال در کنگره جهانی اتاقهای بینالملل جوانان یکی از کشورها است و در سال جاری این رویداد جهانی در هنگکنگ برگزار خواهد شد.
دبیر کل اتاق بینالمللی جوانان ایران خاطر نشان کرد: در رویداد تویپ ۲۰۲۲ منتخبین جهان به طور رایگان دعوت شدهاند تا با هزینه اتاق بینالملل جوانان، علاوه بر گذراندن دورههای توانمندسازی، میتوانند به شبکهسازی با جوانان موفق سایر کشورها، سرمایه گذاران و… بپردازند.
وی با تاکید بر اینکه قول دادهایم جوانان ایران را جهانی کنیم، اظهار کرد: بر همین اساس در این رویداد ۱۰ جوان منتخب ایرانی را معرفی کردیم و این افراد فارق از اینکه جزو منتخبین جهان بشوند یا نشوند، امیدوار هستیم همچون سالهای گذشته جزو منتخبین جهانی شوند و پرچم ایران را برافراشته کنند.
به گفته وی رزومههای انگلیسی افراد منتخب این رویداد به ۱۲۵ کشور ارسال شده است.