به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت صنعت، معاونت امور معادن و صنایع معدنی این وزارتخانه با برشمردن اقدام های انجام شده برای مقابله با تحریم ها، تاکید کرد: در شرایط تحریم، مدیریت واردات و شناسایی کالاهای غیر ضروری از اهمیت خاصی برخوردار است.
بر این اساس، معاونت معادن و صنایع معدنی با ممنوعیت و محدود کردن واردات برخی از کالاهایی که در داخل کشور تولید می شوند، این موضوع را مدیریت کرده است.
همچنین محدودیت تامین ارز یکی از مشکلات کشور در دوران تحریم است که این معاونت با شناسایی و قراردادن کالاهای وارداتی در سه گروه کالاهای اساسی و ضروری، مواد اولیه و کالاهای واسطه ای و سرمایه ای و کالاهای مصرفی با اختصاص ارزهای مختلف به این گروه ها برای مدیریت ارز موجود در کشور اقدام کرده است.
شناسایی و تکمیل طرح های نیمه کاره که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت داشته اند، تلاش دیگری برای مدیریت تحریم ها در کشور در حوزه صنایع معدنی به شمار می رود.
همچنین برنامه ریزی برای برگزاری جلسات مشترک با شرکت بورس کالا به منظور تعیین نحوه قیمت گذاری کالاهای قابل عرضه در بورس کالا افزایش پیدا کرده و برای تامین نیاز مواد اولیه و کمکی شرکت های بزرگ تولیدی، حداقل برای دو سال آینده اقدام هایی انجام شده است.
معاونت امور معدنی وزارت صنعت با یادآوری اینکه در نتیجه تحریم های ظالمانه برخی از واحدهای معدنی دچار مشکل شده اند، تاکید کرد: این موضوع از طریق کارگروه ملی و اختصاص تسهیلات جهت حمایت از این واحدها و رفع موانع تولید پیگیری می شود.
به گزارش ایرنا، اقلام معدنی بویژه فلزات رنگین همچون آهن و مس از مهمترین اقلام صادراتی کشور به شمار می روند اما در زمینه تامین اقلام و ماشین آلات معدنی ایران همچنان نیازمند واردات از کشورهای صاحب تکنولوژی های معدنی است.
کشورهای جایگزین برای واردات صنایع معدنی شناسایی شد
به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت صنعت، معاونت امور معادن و صنایع معدنی این وزارتخانه با برشمردن اقدام های انجام شده برای مقابله با تحریم ها، تاکید کرد: در شرایط تحریم، مدیریت واردات و شناسایی کالاهای غیر ضروری از اهمیت خاصی برخوردار است. بر این اساس، معاونت معادن و صنایع معدنی با ممنوعیت و […]
لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=24944
- 835 بازدید
- بدون دیدگاه