• امروز : دوشنبه - ۵ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 25 November - 2024
کل اخبار 7461اخبار امروز : 0
16

کاهش قیمت ۹۳ قلم کالای اساسی و ضروری در سطح کشور/ لزوم تامین منافع مصرف کننده و تولید کننده در مصوبات تنظیم بازار

  • کد خبر : 28491
  • ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
کاهش قیمت ۹۳ قلم کالای اساسی و ضروری در سطح کشور/ لزوم تامین منافع مصرف کننده و تولید کننده در مصوبات تنظیم بازار

وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه تنظیم بازار کشور گفت: رصد مستمر قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی و ضروری در سطح کشور نشان از کاهش قیمت ۹۳ قلم کالا داشته و البته به طور حتم علت تلاطم قیمت ۷ قلم کالای دیگر را نیز بررسی و اقدامات مقتضی برای ایجاد ثبات در قیمت آن […]

وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه تنظیم بازار کشور گفت: رصد مستمر قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی و ضروری در سطح کشور نشان از کاهش قیمت ۹۳ قلم کالا داشته و البته به طور حتم علت تلاطم قیمت ۷ قلم کالای دیگر را نیز بررسی و اقدامات مقتضی برای ایجاد ثبات در قیمت آن ها در دستور کار قرار دارد.

به گزارش شاتا، رضا رحمانی افزود: پیش بینی ما و آمارها موید این نکته است که روند آرام بازار و ثبات موجود در ماه های آینده نیز تداوم خواهد داشت.

وی ادامه داد: خوشبختانه روند تولید نیز در کشور روبه رشد است و در ماه های پیش روی، کاهش قیمت ها بر روند زندگی مصرف کننده نیز براساس شاخص CPI تاثیرگذار خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در مصوبات ستاد تنظیم بازار باید مصرف کننده و تولید کننده را با هم دید، تاکید کرد: برای تامین حقوق این دو بخش، باید تصمیمات به گونه ای اتخاذ شود که هیچ کدام در این میان اسیب نبینند.

رحمانی گفت: امسال سیاست وزارتخانه بر این مبناست که صادرات انواع اقلام کالایی بر اساس رعایت ضوابط تامین اولیه نیاز کشور و در صورت مازاد تولید با اعمال مقررات تعرفه ای متناسب که البته مستلزم پایه کارشناسی است، اقدام شود.

وی با اشاره به اجرای طرح نظارت در ایام منتهی به اربعین امام حسین(ع) و همچنین برنامه های توسعه ای صادرات کالا به کشور عراق گفت: باید مسیرهای کامیون ها از مسیرهای زوار جدا شود و از حالا برای سال اینده برنامه ریزی لازم را داشته باشیم تا مشکلات به حداقل ممکن برسد.

رحمانی با اشاره به دغدغه مورد طرح باغداران سیب در سفر به استان آذربایجان شرقی، گفت: برای جلوگیری از ضرر و زیان کشاورزان و باغداران ضرورت دارد جهاد کشاورزی و سازمان های صمت استان ها در خصوص این محصول نظارت بیشتری داشته باشند تا این بخش از تولید کشورمان نیز سرپا باشد و اشتغال افراد به خطر نیفتد.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=28491

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.