آرمان خالقی، نائب رئیس کمیسیون مالیات، کار و تأمین اجتماعی اتاق ایران هم گفت: باید نظرات کارشناسی بخش خصوصی و تشکلهای مربوطه جمع آوری و جمعبندی شده و به سرعت به مجلس ارائه شود؛ یکی از مشکلات لایحه بودجه، افزایش مالیات ارزشافزوده، است؛ این افزایش، افزایش قیمت و تورم را در جامعه سبب میشود و باید قبل از قانونی شدن، تبعات آن بررسی شود. انتظار داشتیم که به جای افزایش نرخ مالیات دولت تکلیف افزایش چتر و پوشش مالیاتی را به جای فشار به مودیان موجود و شناخته شده را در دستور کار داشته باشد. همچنین پیشنهاد داریم که در قانون بودجه سهم نگهداری و توسعه شهرک های صنعتی که قبلا از عوارض شهرداری ها لحاظ و تخصیص می یافت پیش بینی و اعاده شود.
مرکز پژوهش های اتاق می تواند با بررسی تکالیف معوق و بر زمین مانده دولت که نیازمند تامین سهم بودجه هستند، راهکار بودجه ای را در لایحه ارائه نماید تا این موضوعات قابل حل شوند.
هیات رئیسه کمیسیون ها و اتاق ها ضرورت دارد در مورد لایحه بودجه با توجه به محدودیت زمان، در اطلاع رسانی و تبیین جمعبندی نظرات بخش خصوصی که استخراج می گردد، ارتباط موثری با نمایندگان مجلس و رسانه ها در پیش بگیرند.
چند موضوع مهمی که انتظار داشتیم در متن لایحه آثار آن دیده شود، توجه به افزایش تولید مسکن و به ویژه مسکن کارگری، پیشنهاد اعمال بخشودگی جرایم مالیاتی و تسهیلات بانکی – که در سال جاری دیر ابلاغ و عملا اجرا نشد – تکلیف دولت نسبت به کاهش قطعی برق و گاز بخش تولید است.
نشست مرکز پژوهشهای اتاق ایران با موضوع بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ با حضور رئیس و هیات رئیسه اتاق ایران و کمیسیونهای تخصصی اتاق ایران برگزار شد.
در این نشست کلیات لایحه بودجه، منابع و مصارف دولت، درآمدهای دولت از محل مالیات، محل فروش نفت و غیره بررسی شد. در ادامه این نشست قرار شد کمیسیونهای تخصصی اتاق ایران در مورد تبصرههای لایحه بودجه، نظر و نگاه کارشناسی خود را برای جمعبندی و ارائه به مجلس شورای اسلامی، به مرکز پژوهشهای اتاق ایران تحویل دهند.
لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=41758
- نویسنده : نازنین کاوه
- منبع : https://otaghiranonline.ir/
- 558 بازدید
- بدون دیدگاه