• امروز : سه شنبه - ۱۸ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 7 January - 2025
کل اخبار 7483اخبار امروز : 0
17

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد: احیاء ۱۵۵۷ واحد تولیدی راکد شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در سال ۱۳۹۹

  • کد خبر : 32533
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۶
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر داد: احیاء ۱۵۵۷ واحد تولیدی راکد شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در سال ۱۳۹۹

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از احیاء یک‌ هزار و ۵۵۷ واحد تولیدی راکد مستقر در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور در طول سال ۱۳۹۹ خبر داد که حدود چهار درصد بیش از برنامه تعیین‌ شده در این زمینه بود. به گزارش شاتا به نقل از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی رسولیان […]

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از احیاء یک‌ هزار و ۵۵۷ واحد تولیدی راکد مستقر در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور در طول سال ۱۳۹۹ خبر داد که حدود چهار درصد بیش از برنامه تعیین‌ شده در این زمینه بود.

به گزارش شاتا به نقل از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی رسولیان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری ایرنا با اشاره به آمار حدود ۱۸ درصدی واحدهای غیرفعال مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی افزود: پارسال احیاء و فعال‌ سازی یک‌ هزار و ۵۰۰ واحد راکد موجود در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور پیش‌بینی شده بود، اما در نهایت یک‌ هزار و ۵۵۷ واحد احیاء شدند.

وی اضافه کرد: حاصل این اتفاق انجام چهار هزار و ۶۱۱ میلیارد تومان سرمایه‌ گذاری جدید در این واحدها و ایجاد ۲۵ هزار و ۹۸۸ شغل جدید در آن‌ها بود.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: برای سال ۱۴۰۰ نیز احیاء یک‌ هزار و ۶۰۰ واحد در مجموعه شهرک‌های صنعتی و همچنین ۸۰۰ واحد دیگر در خارج از این مجموعه را در دستور کار داریم که دومی، امسال از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به این سازمان محول شده است.

به گفته رسولیان، آمارها حاکی است که مشکل ۵۶ درصد واحدهای یاد شده، کمبود نقدینگی و تأمین مالی است و علاوه بر آن، نبود بازار، اختلاف شرکاء، تأمین مواد اولیه، مشکلات قضایی و زیرساختی، مالیات و تأمین اجتماعی، سایر مشکلات عمده را تشکیل می‌دهد.

وی بیان کرد: مشاوران این سازمان در قالب کلینیک‌های کسب‌ و کار در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور مستقر هستند و مشکلات واحدهای یاد شده را در کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها مطرح می‌کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: بدیهی است که واحدهایی که مشکل تأمین نقدینگی دارند، در ادامه به بانک‌ها معرفی می‌شوند. همچنین این سازمان با همکاری صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک، به ارائه ضمانت‌ نامه به واحدهایی که نیازمند ضمانت‌ نامه بانکی باشند اقدام می‌کند.

رسولیان افزود: برای سایر واحدهایی که با مشکلات قضایی، مالیاتی، تأمین اجتماعی و … مواجه‌اند نیز در کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید استانی تصمیم‌ گیری شده و راهکار مقتضی ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: در زمینه تأمین مالی مورد نیاز واحدها، امسال پنج هزار میلیارد تومان نیز در اختیار سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران قرار داده شده تا به واحدهای نیازمند کمک کند.

سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و شرکت‌های استانی تابعه آن اکنون با داشتن ۸۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره‌ برداری، ۷۸ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۳۸ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، دو مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم‌ افزاری، ۹۰ هزار و ۷۴ قرارداد منعقده و بهره‌ برداری از ۴۶ هزار و ۸۲۲ واحد صنعتی و سه هزار و ۷۸ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۴۱ هزار و ۵۵۸ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=32533

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.