• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
کل اخبار 7458اخبار امروز : 1
11

قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران: رونق کسب وکار و کاهش قاچاق؛ زیر چتر مالیات

  • کد خبر : 28329
  • ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۱
قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران: رونق کسب وکار و کاهش قاچاق؛ زیر چتر مالیات

قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران مالیات را موجب رونق کسب وکار دانست و گفت: دومین مزیت مالیات آن است که اقتصاد زیرزمینی و قاچاق به شدت کاهش پیدا خواهد کرد و این مهم در اثر شفافیت مالیاتی است. برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت وگو در خصوص ضرورت توزیع عادلانه ثروت […]

قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران مالیات را موجب رونق کسب وکار دانست و گفت: دومین مزیت مالیات آن است که اقتصاد زیرزمینی و قاچاق به شدت کاهش پیدا خواهد کرد و این مهم در اثر شفافیت مالیاتی است.

برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفت وگو در خصوص ضرورت توزیع عادلانه ثروت و تقویت بنیه های تولیدی اقتصاد و معافیت های مالیاتی با دکتر شهباز حسن پور بیگلری رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی و آرمان خالقی عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت به روی آنتن رفت.

 

در ابتدای این بخش خبری تحلیلی شهباز حسن پور بیگلری درباره معافیت های مالیاتی گفت: به طور کلی اهدای معافیت های مالیاتی در سطح گسترده و به صورت غیر منطقی ضمن کاهش درآمدهای مالیاتی دولت، موجبات رفتار تبعیض آمیز که ناقص عدالت مالیاتی است را منجر خواهد شد.

 

وی درباره تبعات معافیت های مالیاتی گسترده اظهار کرد: ایجاد انحصار، فساد مالی و افزایش انگیزه فرار مالیاتی بخشی از تبعات معافیت های مالیاتی است. وجود طیف گسترده معافیت های مالیاتی بخش قابل توجهی از فعالیت های اقتصادی، مشکلات را در حوزه مالیاتی ایجاد کرده است و به همین جهت ضرورت بازنگری این موارد کاملا احساس می شود.

 

رئیس فراکسیون اصناف مجلس اشاره کرد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، درآمدهای مالیاتی باید به ده درصد برسد. فراموش نکنیم وقتی در ژاپن سونامی به وجود آمد خود مردم داوطلبانه مالیات بیشتری پرداخت کردند تا کشورشان مجددا ساخته شود و این موضوع باید در ایران نیز با فرهنگ سازی مورد توجه قرار گیرد.

 

وی اشاره کرد: وقتی به هر مجموعه اقتصادی معافیت داده می شود، عملا امکان کنترل حساب های مالی شرکت وجود ندارد و در نتیجه ممکن است تخلفاتی صورت بگیرد و از سوی دیگر این معافیت ها منجر به کاهش درآمدهای مالیاتی می شود در حالی که در کشورهای توسعه یافته، ۲۵ درصد از درآمدها توسط مالیات تشکیل شده است اما در ایران درآمد مالیاتی کمتر از هفت درصد از درآمد های دولت را تشکیل می دهد.

 

وی با بیان اینکه به بهانه کمک به روستاها و مناطق محروم معافیت های مالیاتی قائل می شویم، عنوان کرد: این شرکت ها در ظاهر در مناطق محروم حضور دارند، اما دفاتر همه آن ها در تهران قرار دارد.

 

در ادامه آرمان خالقی در گفتگو با رادیو گفت و گو درباره دلایل اعطای معافیت مالیاتی گفت: برای اینکه برای یک بخش از اقتصاد مزیت ایجاد کنیم تا توجه سرمایه گذار به آن بخش افزایش پیدا کند، معافیت مالیاتی داده می شود. این منطقه اقتصادی می تواند یک منطقه جغرافیایی مانند مناطق محروم یا شهرک های صنعتی باشد. در حقیقت با اعطای معافیت های مالیاتی مدت دار به این بخش ها، یک مزیت مثبت ایجاد می شود.

 

وی تصریح کرد: معافیت مالیاتی بدون حساب و کتاب وجود ندارد و قوانین در این زمینه شفاف هستند و در واقع معافیت ها زمان محدود و شرایط مشخصی دارند. برای اینکه بتوان از معافیت مالیات استفاده شود، منوط به ارائه اسناد تجاری است.

 

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه معافیت مالیاتی یک موضوع بی حد و حصر نیست، درباره علل سهم اندک مالیات در درآمدهای کشور بیان کرد: علت اصلی این موضوع اعتیاد نفتی است زیرا همه درآمدهای کشور را وابسته به نفت کرده ایم.

 

وی افزود: اداره کشور به وسیله مالیات چند مزیت بزرگ دارد؛ نخست آنکه کشور و دولت ها این را می آموزند باید کسب و کار را رونق دهند زیرا فعالان اقتصادی هر چه بیشتر کار کنند، آن ها نیز مالیات بیشتری پرداخت می کنند و در نتیجه درآمد بیشتری نیز برای دولت به دست خواهد آمد. دومین مزیت مالیات آن است که اقتصاد زیرزمینی و قاچاق به شدت کاهش پیدا خواهد کرد و این مهم در اثر شفافیت مالیاتی به وجود خواهد آمد.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=28329

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.