• امروز : یکشنبه - ۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 7461اخبار امروز : 3
17

بهبود فضای اشتغال با تعامل سازنده صنعت و دانشگاه در کرمانشاه

  • کد خبر : 31107
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
بهبود فضای اشتغال با تعامل سازنده صنعت و دانشگاه در کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن وتجارت استان کرمانشاه، جلسه‌ای به منظور همکاری بیشتر حوزه دانشگاه و صنعت با حضور مهندس جهانبخش شکری رئیس خانه، صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه و مهندس فرهاد مرزی دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، دکترکیهانی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر محمدی رئیس دانشگاه […]

به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن وتجارت استان کرمانشاه، جلسه‌ای به منظور همکاری بیشتر حوزه دانشگاه و صنعت با حضور مهندس جهانبخش شکری رئیس خانه، صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه و مهندس فرهاد مرزی دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، دکترکیهانی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای، دکتر محمدی رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای شماره۲، دکتر ورمیرا رئیس مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم پزشکی، دکتر اختراعی ریاست صنعت و دانشگاه  از دانشگاه علوم پزشکی ، مهندس احمدیان و مهندس خرازی عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت در سالن جلسات این تشکل کرمانشاه برگزار شد.

 

این جلسه که به منظور بیان اظهارنظر روسای دانشگاه ها در خصوص بهبود فضای کسب و کار  استان برگزار شد، مهندس جهانبخش شکری با تاکید بر عملی کردن صورتجلسه، اظهار داشت: یک آموزشگاه فنی و حرفه‌ای با مجوز سازمان فنی و حرفه‌ای در خانه صنعت، معدن و تجارت استان با هدف ایجاد یک مجتمع آموزشی با ارائه آموزش‌های تخصصی  راه اندازی شده است.

 

 

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به شناسایی کارگاه‌هایی در راستای همکاری فنی و حرفه‌ای، گفت: تا زمانی که جایگاه و تاثیر آموزش‌ فنی و حرفه‌ای به خوبی در زمینه اشتغال و کارآفرینی درک نشود ترقی و پیشرفتی حاصل نمی‌شود.

 

مهندس فرهاد مرزی نیز با تاکید بر عملیاتی کردن ایده‌ها، گفت: باید در ارتباط دانشگاه و صنعت تجدید نظرهایی صورت گیرد مسائل صنعتی با بهره‌گیری از توان سیستم پژوهشی قابل حل است، نیازمند اعتماد به همدیگر هستیم.

 

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به اهداف راه‌اندازی آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در خانه صنعت، معدن و تجارت، گفت: با توجه به اهمیت موضوع اشتغال و وضعیت اشتغال استان دانش آموختگان با فراگیری آموزش فنی و حرفه‌ای فرصت کارآفرینی خواهند داشت.

 

 

دکتر ورمیرا راه‌اندازی این آموزشگاه را از آرزوی دیرینه‌ دانشگاهیان دانست و با تاکید بر راه اندازی مدرسه کارآفرینی، افزود: با استفاده از اساتید صنعتگر در قالب کارگروه‌های مرتبط و تخصصی می‌توان آموزشگاه کارآفرینی ویژه صنعت ایجاد کرد تا حوزه صنعت موفقیت‌ بهتری حاصل می‌شود.

 

رئیس مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان، فناوری را به عنوان کمک‌کننده صنعت معرفی کرد و تصریح کرد: یکی از موارد مطرح شده در این زمینه موضوع سرمایه‌گذاری و معرفی یک مسیر به مرکز رشد برای صنعت است.

 

وی افزود: شرکت های جدیدی در دانشگاه توسط دانشجویان و اساتید به وجود آمده که نیازمند مشاوره از سوی خانه صنعت است.

 

 

ورمیرا با تاکید بر تنوع سبد محصولی در حیطه سلامت، گفت: خانه صنعت فرآیند مشارکتی با کل صنایع تبیین کند به گونه‌ای که اگر دانشگاه درخواست خط تولید داشته باشد، خانه صنعت حمایت کند.

 

دکتر اختراعی ریاست دانشگاه و صنعت  از دانشگاه علوم پزشکی نیز با اشاره به معرفی ظرفیت  خانه صنعت و معدن، گفت: خانه صنعت می‌تواند در ارتباط با واحدها وضعیت آن‌ها را از نظر فعال بودن، نیمه فعال بودن و مشکلات بیشتر بررسی کند.

 

 

وی افزود: ارتباط دانشجو با دانشگاه بعد از فارغ‌التحصیلی معمولا قطع می شود اگر دانشگاه بتواند ارتباط خود را با دانش‌آموختگان حفظ کند در زمینه اشتغال می‌تواند مثمر ثمر باشد و این با کمک گرفتن فضای مجازی و از طریق ایجاد سامانه اشتغال و مهارت افزایی امکان‌پذیر است.

 

دکتر کیهانی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کرمانشاه در ادامه، اظهار داشت: آموزشگاه فنی و حرفه‌ای همکاری و هماهنگی دانشگاه و صنعت را می‌طلبد.

 

وی با تاکید انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی بین خانه صنعت با سایر دانشگاه‌ها، تصریح کرد: صنعت، نیروی متخصص می‌خواهد که از دانشگاه ها بیرون می‌آیند لذا بحث کارآموزی را باید داشته باشیم.

 

 

ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای کرمانشاه خاطرنشان کرد: اساتید باید در فضای صنعت حضور داشته باشند و صنعتگران هم باید در دانشگاه‌ها حضور داشته باشند که فرصت مطالعاتی یکی از همین زمینه‌هاست.

 

وی خاطرنشان کرد: اظهارنظر در فضای کسب و کار با تجربه صنعتی که نتواند دانش‌بنیان شود، رقابت نمی‌تواند بکند.

 

کیهانی گفت: صنعت برای داشتن قدرت رقابت و به تبع صادرات و به صرفه بودن به لحاظ اقتصادی باید دانش‌بنیان باشد.

 

در ادامه این جلسه دیگر اساتید و روسای دانشگاه ها با بیان اظهارنظرات خود بر افزایش بودجه برای پژوهش و تقسیم عادلانه بین صنایع، هماهنگی و همکاری بیشتر دانشگاه و صنعت، نگاه کردن دانشگاه به بهبود فضای کسب و کار به عنوان یک فرصت مطالعاتی، آموزش براساس نیاز صنعت، ایجاد فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی دانشگاه در صنعت استان، معرفی ظرفیت های خالی صنعت به دانشگاه تاکید شد.

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=31107

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.