با وجود آنکه از نظر بینالمللی غذا و دارو مشمول تحریم نیست، اما در عمل اثرات جانبی تحریم، دسترسی به غذا و دارو را سخت و پیچیده میکند.
مهندس محمدرضا مرتضوی، رئیس هیأت مدیره کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی و نایب رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران در هفتمین جلسه این کمیسیون ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: اثرهای تحریم روی صنعت غذا نیاز به بررسی و تهیه گزارش جامع از سوی مرکز پژوهشهای اتاق ایران دارد و باید آسیبشناسی لازم در این مورد صورت پذیرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با توجه به اجرای طرح «سفیران مهارت با راهبری مرکز پژوهشهای اتاق ایران و با همکاری آموزش و پرورش» که بهصورت آزمایشی در حوزه صنایع غذایی اجرا میشود، خاطرنشان ساخت: برقراری ارتباط بیشتر میان صنعت و نظام آموزشی کشور ضرورت دارد و طراحی زنگ کار در مدارس و هنرستانها میتواند مؤثر واقع شود.
به گفته مرتضوی برای این منظور برگزاری جلسههای هماهنگی و حضور اساتید مجرب برای تدریس و بهطور کلی سازماندهی گستردهای نیاز است.