• امروز : جمعه - ۷ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 27 December - 2024
کل اخبار 7476اخبار امروز : 0
14

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات خبرداد: جزئیات چگونگی ثبت سفارش کالا بعد از گروه‌بندی

  • کد خبر : 19958
  • ۲۵ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۹
مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات خبرداد: جزئیات چگونگی ثبت سفارش کالا بعد از گروه‌بندی

علی علی آبادی فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس در مورد شرایط ثبت سفارش واردات کالا گفت: گروه‌بندی کالاها با هماهنگی وزارتخانه‌های ذیربط انجام شده و جمع‌بندی آن با امضای وزیر صنعت توسط وزارت، صنعت، معدن و تجارت به بانک مرکزی ابلاغ شد. وی در مورد نحوه تخصیص ارز اظهار داشت: براساس گروه‌بندی‌ها، […]

علی علی آبادی فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار بازرگانی خبرگزاری فارس در مورد شرایط ثبت سفارش واردات کالا گفت: گروه‌بندی کالاها با هماهنگی وزارتخانه‌های ذیربط انجام شده و جمع‌بندی آن با امضای وزیر صنعت توسط وزارت، صنعت، معدن و تجارت به بانک مرکزی ابلاغ شد.

وی در مورد نحوه تخصیص ارز اظهار داشت: براساس گروه‌بندی‌ها، به گروه یکم کالایی از منابع بانک مرکزی دلار به نرخ ۴۲۰۰۰ ریال، گروه دوم از منابع نیما (ارز حاصل از صادرات پتروشیمی، فولاد و … ) نرخ ۴۲۰۰۰ ریال و به  گروه سه ارز حاصل از صادرات سایر کالاها (۲۰ درصد صادرات کل کشور) نرخ ۴۲۰۰۰ ریال و واگذاری اظهارنامه صادراتی (توافق بین صادرکننده و اردکننده) تعلق می‌گیرد.

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت در پاسخ به این سوال که آیا ثبت سفارش با ارز ۴۲۰۰ متوقف شده، گفت: خیر متوقف نشده، ثبت سفارش بانکی است و مفهومش این است که بعد از ثبت سفارش در بانک، به صورت الکترونیکی در انتظار تخصیص و تامین ارز قرار می‌گیرد.

وی در مورد وضعیت تخصیص ارز به ثبت سفارش‌هایی که قبل از گروه‌بندی کالاها ثبت شده است، گفت: قبلی‌ها چنانچه تخصیص ارز شده باشند که توسط بانک انجام می‌شود و اگر تخصیص ارز نشده باشند، مشمول ثبت سفارش‌های جدید می‌شوند.

*

مجتبی خسروتاج هم در گفت‌وگو با فارس گفت: وزارتخانه‌های اصلی مرتبط با امر تولید و مصرف موظف شده‌اند، تقاضاهای وارده به سیستم بانکی را بررسی و اولویت‌ بندی کنند.

رئیس سازمان توسعه تجارت افزود: بنابراین اولویت‌های وارداتی را که عمدتا تاکید بر تامین کالاهای اساسی، دارو و تجهیزات بیمارستانی، مواد اولیه واحدهای تولیدی و ماشین آلات دارد، با بررسی تقاضاها تعیین کنند و از طریق سیستمی به شبکه بانکی برای اختصاص ارز اعلام نمایند.

این گزارش می‌افزاید، بنا به تصمیم وزارت صنعت، معدن و تجارت، ۸ دفتر شامل دفتر صنایع خودرو و نیرو محرکه – تخصیص ارز ، دفتر صنایع ماشین سازی و تجهیزات تخصیص ارز ، دفتر صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی تخصیص ارز، دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی – تخصیص ارز ، دفتر صنایع شیمیایی و سلولزی – تخصیص ارز، دفتر صنایع نساجی و پوشاک تخصیص ارز، دفتر صنایع برق و الکترونیک تخصیص ارز و دفتر صنایع معدنی تخصیص ارز به عنوان دفاتر مجوز دهنده در رابطه با تخصیص ارز دولتی مشخص شدند.

 

لینک کوتاه : https://www.iranhim.ir/?p=19958

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.